Křest kalendáře oživil letošní Chlupaté Vánoce

Křest kalendáře oživil letošní Chlupaté Vánoce

 

Litvínov - Chlupaté Vánoce 2015, tak se jmenovala tradiční akce v litvínovské městské knihovně na podporu litvínovského útulku, která byla spojena s křestem kalendáře s pejsky z útulku, který byl též vytvořen na charitativní účely. Jeho realizaci uspořádala Niki Lašová.

 

Kalendář byl také na akci k dispozici. V rámci letošních Chlupátých Vánoc vystoupila kapela Country Karolína a také Ondra Krejča. Sešlo se zde spoustu lidí. "Jelikož byl dobrovolný vstup konzerva pro pejsky, nastřádalo se pod stromečkem i spoustu dobrot a pamlsků pro pejsky v útulku. Tím by jsme chtěli všem dobrým lidem, kteří přišli podpořit útulek mockrát poděkovat za pejsky," uvedla Niki Lašová.

Chlupatými Vánocemi ale letošní akce nekončí. Jako každý rok, i letos se přátelé útulku sejdou ještě 24. 12. od 9 do 14 hodin přímo v litvínovském útulku. „Chybět nebude samozřejmě stromeček, máme připravené i kalendáře. Možná se na nás přijde podívat i patron útulku Kuba Petružálek. Určitě ale na všechny čeká jedno skvělé vánoční překvapení," zve všechny šéf útulku Štefan Horský.