Píšou o nás: Vernisáž Člověk a Pes

OBRAZEM: Kalendáře i hudba pomáhají opuštěným psům

 

Litvínov - Do 15. února je k vidění v litvínovské knihovně výstava Člověk a pes. Jsou na ní k vidění fotky z focení do charitativních kalendářů na pomoc litvínovskému útulku a Bull azylu v Čáslavi.

 

Nikola Lašová předává šek Janu Novákovi z litvínovského útulku.

Nikola Lašová předává šek Janu Novákovi z litvínovského útulku.

 

Na vernisáži se na začátku týdne sešla přibližně padesátka lidí. Přinesli s sebou spoustu pamlsků a potřeb do Bull azylu. "Dobrovolníci, kteří se byli do kalendáře fotit, dostali drobné dárečky jako poděkování, že se tohoto našeho projektu zúčastnili," říká Niki Lašová, která za charitativní akcí stojí.

Na vernisáži dostal litvínovský útulek také symbolický šek na 15 778 korun. Jde o peníze vybrané z prodeje kalendářů. "Na vernisáži nám také předali peníze kluci z Basstrike crew, kteří na své charitativní akci, která se jmenovala Drum Dog´s, vybrali krásných 2900 korun pro Bull azyl Čáslav.

"Chceme poděkovat všem, kteří se přišli podívat a kdo nás podpořil. Pokud budete mít zájem nás podpořit a nadále spolupracovat, sledujte facebookové stránky Kampaň na pomoc psům (najdete je pod tímto odkazem, pozn. red.)," dodala Niki Lašová.

Sponzoři, kteří se do projektu zapojili: MartinDesign, Salon Diamond Litvínov, Tiskárna KB Most, Bull People Cz, Hospoda dvojka Most, E-Mostecko, Dog-Zone, Mayu Art, VaVaVu.cz a www.fler.cz/macekbyst.

 

více zde: www.e-mostecko.cz/zpravy/most/7496-obrazem-kalendare-i-hudba-pomahaji-opustenym-psum