Psalo se o nás v E-MOSTECKU - výroba kalendáře na pomoc Bull azylu Čáslav

OBRAZEM: Pejskaři se opět fotili na kalendář a pro dobrou věc

 

Litvínov - Ani nepříznivé počasí neodradilo v neděli před polednem pejskaře, aby se přišli vyfotografovat se svými čtyřnohými miláčky do Litvínova. Kvůli dešti ale samotné focení nakonec proběhlo pod mostem u litvínovské polikliniky poblíž Máje. Právě tam se před objektiv postavilo dvanáct pejskařů nejen z Litvínova, ale i z Rakovníka nebo z Prahy. O akci informovala organizátorka focení Niki Lašová.

Fotograf Martin Špoula ukazuje snímky jednomu z pejskařských párů. Foto: Jan Vraný

"Dnešní focení mělo za cíl dokázat, že bull plemeno dokáže mít i srdce ze zlata a z fotek, které v neděli vznikaly v Litvínově se bude vyrábět rovněž kalendář pro rok 2016. Výtěžek z prodeje kalendáře tak tentokrát půjde na pomoc bull azylu Čáslav," vysvětluje organizátorka akce Niki Lašová. Hlavním fotografem nedělního focení pejskařů v Litvínově byl Martin Špoula a záložním fotografem se pak stal Roman Fiala. A redakce emostecko.cz byla při focení pejskařů v Litvínově přítomna.

"Snímky budou v kalendáři pro rok 2016, který si lidé mohou objednat na emailu shebby44@seznam.cz a zakoupením pomohou například opuštěným pejskům. Byla to naše již druhá akce. Před dvěma týdny jsme totiž fotili také v litvínovském útulku pro opuštěná zvířata," vysvětlila pořadatelka nedělního focení Lašová.